неділя, 25 березня 2018 р.

Головний Кубок в Осипенко.


Головний Кубок в Осипенко.

         10 березня 2018 року в Бердянському районі відбулися змагання по волейболу серед збірних команд колективів фізичної культури та спорту сільських і селишної рад. Спочатку проводились зональні зустрічі. В першій зоні в фінал вийшли команди Осипенківського ДЮКФП і Дмитрівки, які обіграли представників Новопетрівки, Троїцького і Андріївки-2. В другій зоні впевнено виступили спортсмени Новотроїцького і Долинського, здолали команди Андріївки-1 і Берестового.

                                    

      Фінальна зустріч пройшла на базі Осипенківської ЗОШ 17 березня. Уже з перших ігор команда Осипенківського ДЮКФП, яка в основному складається з керівників гуртків та вихованців минулих років захопила лідерство. І до кінця фіналу виграла всі зустрічі.
         Хорошу і змістовну гру показали гравці з Новотроїцького, які змагалися з рівною командою з Дмитрівки. Але за сумою очок поступилися їм.

Підсумкова таблиця:
І- місце Осипенківський ДЮКФП
ІІ- місце Дмитрівська с/р
ІІІ- місце Новотроїцька с
ІV- Долинська с/р

Всі учасники фіналу були нагороджені грамотами, медалями, а команди-призери отримали кубки, згідно зайнятих місць.  Визначені кращі гравці: Осипенківський ДЮКФП- Устінов М., Новотроїцької с/р- Васильченко С., Долинської с/р- Єгоров О. Відзначені іменними кубками.


                                

Немає коментарів:

Дописати коментар