пʼятниця, 9 березня 2018 р.



Волейбольний турнір
“Веснянка-2018”

            06.03.2018 року, а саме напередодні жіночого свята 8 Березня в спортивній залі Осипенківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся турнір з волейболу”Веснянка-2018”
            В турнірі взяли участь команди дівчат Берестівської ОТГ(збірна команда Троїцької та Берестівської шкіл), Долинської ЗОШ(відділ освіти БРДА) та команди Осипенківського ДЮКФП і Новопетрівської ЗОШ(школи Осипенківської сільської ради).
 







       

                                                                  

            Турнір проводився згідно”Правил гри у волейбол”. Учасники після жеребкування грали по схемі: 1-3; 2-4. Команди,що програли, грали за 3-4 місця. Переможці зустрічалися у фіналі за 1-2 місця.
            Після урочистого відкриття турніру першими на поле вийшли команди Осипенківського ДЮКФП і Долинської  ЗОШ.  З першої хвилини гри майстерність свою показали долинські дівчата. Результат зустрічі якої 2:0. Друга зустріч була між командами Новопетрівської ЗОШ і збірної команди дівчат Берестівської ОТГ. Команди зіграли три партії, які закінчилися з результатом 1:2, на користь берестівських і троїцьких дівчат. Третя гра між командами новопетрівських і осипенківських дівчат пройшла в тій же послідовності 1:2, на користь Новопетрівської ЗОШ.
              
                                                               


            З нетерпінням всі чекали зустрічі Долинської ЗОШ і Берестівської ОТГ. Ємоційна  та захоплююча гра. Обидві команди сильні. Гра проходила з перемінним виграшем очок, то однієї, то другої команди. Результат якої 2:1, на користь долинських дівчат з рахунком 27:25.

Підсумкова таблиця:
Команда
Місце
Долинська ЗОШ
І
Берестівська ОТГ
ІІ
Новопетрівська ЗОШ
ІІІ
Осипенківський ДЮКФП
ІV

 Команди турніру нагороджені грамотами і солодкими призами.Переможці  турніру відзначені перехідним Кубком,медалями і грамотами. Визнаний кращий гравець- Прасолова Анастасія(учениця Долинської ЗОШ.)
        
                                                


                                   


               



Немає коментарів:

Дописати коментар