неділя, 18 березня 2018 р.

КУБОК ПАМ’ЯТІ ВОЇНА-АФГАНЦЯ ПРОХОДИ В.П.


КУБОК ПАМЯТІ ВОЇНА-АФГАНЦЯ
ПРОХОДИ В.П.

16 березня 2018 року  на базі Осипенківської ЗОШ пройшов 18-й за ліком щорічний волейбольний турнір юнацьких команд на Кубок пам’яті загиблого земляка, воїна-афганця Володимира Проходи. 18 березня  1986 року наш земляк-сапер підірвався на ворожій міні. Шикування команд-учасниць змагань, підняття державного прапору, потім покладання квітів.            На цей патріотичний турнір, як завжди, приїздить багато “афганців”, що пройшли випробування війною. Діти, слухаючи  їхні розповіді, вдивляючись в їхні нагороди емоційно переживають, шукаючи власні відповіді на почуте і побачене.
Ветерани-афганці, за традицією, відвідали могилу побратима та провідали батьків загиблого земляка.
                   

                
В турнірі взяли участь  команди юнаків Осипенківської ОТГ, Берестівської ОТГ, збірна команда району- Андріївської та Новотроїцької шкіл.
Турнір  проводився згідно Правил гри у волейбол.  Команди грали по круговій системі. Черговість зустрічей: 1-3, 2-1, 3-2.
Турнір відкрила збірна команда юнаків Осипенківської сільської ради(Осипенківська ЗОШ та Новопетрівська ЗОШ). Зустріч закінчилась 2:1, на користь команди Осипенківської об’єднаної  територіальної громади. Друга гра між командами  Берестівської ОТГ(Берестівської ЗОШ та Троїцької ЗОШ) і юнаками збірної команди району(Новотроїцької ЗОШ та Андріївської СРШ) закінчилась з результатом 2:0, на користь Берестівської ОТГ. Третя зустріч між командами Осипенківської ОТГ та збірної команди району( Новотроїцької ЗОШ та Андріївської СРШ) закінчилася з результатом 2:0.
             
        
Підсумкова таблиця
Команда
Очки
Місце
1.
Осипенківська ОТГ
5
І
2.
Берестівська ОТГ
4
ІІ
3.
Новотроїцька ЗОШ
Андріївська СРШ
0
     ІІІ

Переможці турніру нагороджені Кубком, медалями, грамотами. Призери медалями та грамотами. Визнаний кращий гравець - Ломоносов Олександр(учень Новопетрівської ЗОШ), який нагороджений іменним Кубком. 
             
                                                                     


Немає коментарів:

Дописати коментар