неділя, 18 березня 2018 р.


Баскетбольний турнір серед дівчат
на Кубок М.С.Потапенка

13.03.2018 року на території Андріївської СРШ відбувся баскетбольний турнір серед  дівчат на Кубок Героя Радянського Союзу М.С.Потапенка. На який були запрошені кращі команди Бердянського району, а саме: Осипенківської ЗОШ, Новотроїцької ЗОШ та господарі майданчика-Андріївська СРШ.


            
               

Урочисто привітали учасників турніру в.о. директора Андріївської СРШ-Кравченко В.В., селишний голова-Кагадій Н.А. та головний суддя-Баштовий О.М. Вони побажали учасникам міцного здоров’я, показати хорошу гру. Хай переможе сильніший.


    



Першими на поле вийшли команди дівчат Андріївської СРШ і Осипенківської ЗОШ. Зустріч закінчилась з рахунком 14:12, на користь осипенківських дівчат. Друга гра між командами новотроїцьких і андріївських дівчат закінчилась з рахунком 20:8, на користь Андріївської СРШ, а третя  гра між осипенківськими і новотроїцькими дівчатами закінчилася на користь Осипенківської ЗОШ з результатом 17:4. З чим ми їх і вітаємо! Так тримати!
       

Команди турніру нагороджені грамотами, медалями і солодкими призами. Визнаний кращий гравець- Фільчакова Марина(учениця 10 класу  Андріївської СРШ) відзначена іменним Кубком.


Немає коментарів:

Дописати коментар