пʼятницю, 5 березня 2021 р.

"Весняночка-2021"

         


   5 березня, напередодні свята жінок, Осипенківський ДЮКФП провів 11-тий, щорічний, волейбольний турнір для дівчат BЕСНЯНОЧКА-2021. На турнір були запрошені по дві команди Берестівської та Осипенківської ОТГ.

            На відкритті, учасниць турніру привітали начальник відділу освіти, культури та спорту Осипенківської сільської ради Яковенко Л.М., директор Осипенківської ЗОШ Тарасенко І.В., директор Осипенківського ДЮКФП Перетятько М.П. 
    Учасниць змагань познайомили з засновником цього турніру Кривенком О.В., який  був суддею всіх зустрічей турніру.

        


  Згідно жеребу перша гра - Осипенківська та Миколаївська школи. Впевнена перемога миколаївських дівчат. Друга – Новопетрівська та Троїцька школи. Перемогли в запеклій боротьбі дівчата Троїцького. За 3-4-те місця вели боротьбу  петровські та осипенківські дівчата. Перемогли новопетрівці. У фінальному матчі зійшлися команди Миколаївської та Троїцької шкіл. Перемогу святкували миколаївські волейболістки. Підготувала команду вчитель фізвиховання Бутенко Анастасія Олександрівна.

            Була визнана кращим гравцем турніру Антоненко Дана, капітан Миколаївської команди.

            Всі учасники були нагороджені солодкими призами від спонсора Гаденка Л.О. та медалями, грамотами та Кубком від Осипенківського ДЮКФП.

Немає коментарів:

Дописати коментар