пʼятниця, 15 березня 2019 р.

Кубок В.Проходи

       15 березня 2019 року в спортивній залі Осипенківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся традиційний турнір з волейболу - Кубок воїна-афганця В.Проходи.
     Кожного року Осипенківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки проводить цей турнір до дня пам'яті загиблого земляка.
      Цього року на чергові змагання запросили волейболістів Андріївської СРШ І-ІІІ ступенів, Берестівської ОТГ, Новотроїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Осипенківського ДЮКФП (Осипенківської ОТГ-збірна).
         На турнір також були запрошені гості: помічник Народного депутата України Пономарьова О.С. Токарєва Алла Дмитрівна (котрі є постіним спонсором турніру), Начальник відділу освіти виконавчого комітету Осипенківської сільської ради Яковенко Лариса Миколаївна, директор Осипенківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Тарасенко Ігор Володимирович, воїни-афганці. Також спонсором турніру виступив і наш односільчанин директор фермерського господарства Коломієць В.Д.
   Перед початком до всіх присутніх звернулись: помічник Народного лепутата України Пономарьова О.С. Токарєва Алла Дмитрівна, Начальник відділу освіти виконавчого комітету Осипенківської сільської ради Яковенко Лариса Миколаївна , директор Осипенківського ДЮКФП Перетятько Микола Павлович та директор Осипенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тарасенко Ігор Володимирович, а також заступник директора Осипенківського ДЮКФП - воїн-афганець Новосела Олександр Васильович, котрі дали настанови всім учасникам та висловили напутні слова.
          Капітани команд поклали квіти до плити з ім'ям В.Проходи на сільському меморіалі, присутні воїни-афганці відвідали батьків заблиго В.Проходи та вшанували пам'ять його поклавши квіти на його могилу. Учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого земляка.
       Отже, в запеклій боротьбі за призове І місце перемогу отримала команда Осипенківського ДЮКФП (збірна команда Осипенківської ОТГ), ІІ місце посіла команда Новотроїцької ЗОШ І-ІІІ тупенів, ІІІ
місце зайняла команда Берестівської ОТГ, ІV місце - Андріївська СРШ І-ІІІ ступенів. Кращим гравцем турніру визнано вихованця Осипенківського ДЮКФП учня Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Півнюк Станіслава. Всі учасники котрі посіли призові місця були нагороджені грамотами, медалями та кубками, команда, що посіла ІV місце отримала грамоту та кубок за активну участь. Нагороди учасники отримали від воїнів-афганців.
    Приємним сюрпризом цьогорічного турніру стало те, що директор Осипенківського ДЮКФП Перетятько Микола Павлович був нагороджений рішенням загальних зборів Бердянської районної організації ветеранів-афганців за багаторічні внески в афганський рух, за підтримку в організації та проведенні спортивних змагань з нагоди роковин виводу військ з Афганістану та кубок В.Проходи, внесок в патріотичне виховання молоді орденом ІІІ ступеня "За заслуги".
        Захід проведений сьогодні та щорічно висвітлюється в масових засобах, а саме в газеті "Відомості Юга", Всеукраїнській газеті ветеранів-афганців "Третій тост", на блозі Осипенківського ДЮКФП та сайтах ВО ВК Осипенківської сільської ради, начальних закладів

Щиро вітаємо всіх переможців, учасників, нагородженних, присутніх та гостей!

З перемогою!

Немає коментарів:

Дописати коментар