четвер, 7 березня 2019 р.

Турнір по волейболу"Весняночка - 2019 "


7 березня 2019 року, а саме напередодні жіночого свята 8 Березня в спортивній залі Осипенківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся турнір з волейболу”Веснянка-2019”
            В турнірі взяли участь команди дівчат Берестівської ОТГ(збірна команда Троїцької та Берестівської шкіл), Новотроїцької ЗОШ(відділ освіти БРДА) та збірна команда Осипенківського ДЮКФП Осипенківської сільської ради (збірна Осипенківська ЗОШ та Новопетрівської ЗОШ).
Турнір проводився згідно "Правил гри у волейбол". Учасники після жеребкування грали по  схемі: 1-3; 2-1; 3-2. Місця команд  у змаганнях визначалися за більшою кількістю набраних очок.
            Після урочистого відкриття турніру першими на поле вийшли команди Осипенківської сільської ради і Новотроїцької  ЗОШ.  З першої хвилини гри майстерність свою показали новотроїцькі дівчата. В другій партії сильнішими була збірна команди осипенківських і новопетрівських дівчат. Вирішальною стала третя партія. Результат зустрічі якої 2:1, на користь Новотроїцької школи. Друга зустріч була між командами Новотроїцької ЗОШ і збірної команди дівчат Берестівської ОТГ, яка закінчилися з результатом 3:0, на користь новотроїцьких дівчат. Третя гра між командами Берестівської ОТГ та дівчат Осипенківської сільської ради пройшла  на користь берестівських і троїцьких дівчат з рахунком 3:0.

                Підсумкова таблиця:
 
Команда
Місце
Новотроїцької ЗОШ
І
Берестівська ОТГ
ІІ
Осипенківський ДЮКФП
ІІІ

Команди турніру нагороджені грамотами і солодкими призами. Переможці  турніру відзначені перехідним Кубком,медалями і грамотами. Визнаний кращий гравець - Проценко Валерія учениця Новотроїцької ЗОШ.
Наші вітання!!!!!!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар