середа, 27 лютого 2019 р.

Баскетбольний турнір серед дівчат на кубок М.С.Потапенка

27.02.2019 року на території Андріївської СРШ відбувся баскетбольний турнір серед  дівчат на Кубок Героя Радянського Союзу М.С. Потапенка. На який були запрошені кращі команди Бердянського району, а саме: Осипенківської ЗОШ, Новотроїцької ЗОШ, Троїцької ЗОШ та господарі майданчика-Андріївська СРШ.
Урочисто привітали учасників турніру директор Андріївської СРШ- Малієнко Олександр Миколайович, селишний голова-Кагадій Н.А. та головний суддя-Баштовий О.М. Вони побажали учасникам міцного здоров’я, показати хорошу гру. Хай переможе сильніший.
Першими на поле вийшли команди дівчат Осипенківської ЗОШ і Троїцької ЗОШ. Зустріч закінчилась з рахунком 15:11, на користь осипенківських дівчат. Друга гра між командами андріївських і новотроїцьких дівчат закінчилась з рахунком 14:02, на користь Андріївської СРШ,  за третє місце грали троїцькі і новотроїцькі дівчата, гра закінчилася на користь  Троїцької ЗОШ, з результатом 12:11 і четверта гра, за перше місце між осипенківськими і андріївськими дівчатами закінчилась з рахунком  09:06, на користь  Осипенківської ЗОШ.
Вітаємо! Так тримати!
Команди турніру нагороджені грамотами, медалями і солодкими призами. Визнаний кращий гравець- Фільчакова Марина (учениця 11 класу  Андріївської СРШ) відзначена іменним Кубком.

Немає коментарів:

Дописати коментар