понеділок, 25 лютого 2019 р.

Кубок з волейболу серед чоловічих команд об’єднаних територіальних громад Запорізької області

   

 24 лютого 2019 року  в приміщенні  дитячо-юнацької спортивної школи смт. Веселе відбувся перший кубок з волейболу серед чоловічих команд об’єднаних територіальних громад Запорізької області. Участь у турнірі взяли 10 команд:
Осипенківська ОТГ

Кам’янко-Дніпровська ОТГ

Якимівська ОТГ

Новоуспенівська ОТГ

Гуляйпільська ОТГ

Михайлівська ОТГ

Великобілозерська ОТГ

Широківська ОТГ

Преображенська ОТГ

Веселівська ОТГ.    

  На заході були присутні члени організаційного комітету та почесні гості з підготовки та проведення змагань  серед яких голова ГО  фізкультурно-спортивного товариства «Колос» у Запорізькій області Земляков Анатолій Олександрович та заступник селищного голови з питань соціальної політики, економічного розвитку та інвестицій Дяченко Олексій Валерійович. Гості звернулися до усіх присутніх та побажали гарного настрою та перемог.  У запеклому протистоянні   виборола перемогу команда Гуляйпільської ОТГ, друге місце – Кам’янко-Дніпровська ОТГ та третє місце зайняла команда Веселівської ОТГ. Команда Осипенківської ОТГ посіла почесне IV місце в другій підгрупі. Переможці  отримали в нагороду кубок та всіх гравців команд нагороджено медалями.  
     Особлива подяка за допомогу в організації поїздки на кубок з волейболу серед чоловічих команд територіальних громад Запорізької області Начальнику відділу освіти Осипенківської сільської ради  Яковенко Ларисі Миколаївні та помічнику Народного депутата України Пономарьова Олександра Сергійовича Токаревій Аллі Дмитрівні, організатору команди Перетятьку Миколі Павловичу.

Немає коментарів:

Дописати коментар