субота, 8 червня 2019 р.

Миколаївський лабіринт-стародавнє місце сили

   07 червня 2019 року вихованці гуртків дзюдо та футбол зі своїми керівниками Миколою Павловичем та Сергієм Васильовичем відвідали Миколаївський лабіринт.       Миколаївський лабіринт представляє собою унікальне древнє місце сили і джерело потужної енергії, до якої і зараз може доторкнутися кожен. Раніше на його місці були розташовані старе слов'янське капище з чурами і обрядовості місцями. Після місце сили було закинуто і реконструйовано лише в 2004 році сучасними бердянськими дослідниками. 
Вважається унікальним природним архітектурним пам'ятником, єдиним у всій Україні. Знаходиться він в Україні, в лісництві неподалік від сіл Новосолдатське і Миколаївка (Бердянський район), в Запорізькій області, на стрімкому скелястому березі річки Берда.Миколаївський лабіринт - місце дивовижне. На його ідеально круглої галявині абсолютно нічого крім трави не росте і тане будь сніг навіть в дуже сильний мороз. До нього кілька разів збирали і відправляли експедиції дослідників з Бердянська, Києва та Запоріжжя, які після вивчення були переконані - це не природна аномалія, а потужне джерело земних життєвих сил. Такі місця розкидані майже по всій землі, від Росії і України, до Північної Америки і Аляски. Але знайти нові - велика удача. Звичайно ж, місцеві давно знали про цікаву галявині і ті, хто в темі, ходили сюди поправити своє здоров'я і зарядитися позитивною енергією.
В околицях лабіринту розташовано безліч скіфських курганів з похованнями знатних воєначальників і видних діячів минулої епохи. Недалеко розташовані і малі місця сили - персональні капища древніх богів: Перуна, Макоші, Велеса та інших. Кожен з таких пагорбів має своє забарвлення енергії, але на відміну від лабіринту, її можна відчути тільки правильно налаштувавшись.
Люди їдуть в лабіринти за тисячі кілометрів, сподіваючись трохи постояти в цих потужних місцях і зарядитися потрібної їм енергією. Десятки тисяч людей свідчать про те, що навіть якщо нічого не знаєш про подібні речі, прийшовши на таке місце, ти прямо відчуваєш, як через тебе протікає нова енергія. Це дуже незвичайні відчуття, на які навіть налаштовуватися не потрібно - все відчувається саме. Відчувається тремтіння і насичення енергією, це ні з чим не порівнянне відчуття, яке складно описати і відчути можна тільки самостійно.Навіть якщо не входити в сам лабіринт (простір якого зараз обгороджене для наочності камінням), а просто стояти поруч з ним, будеш відчувати цю давню силу. І при правильній роботі з лабіринтом можна досягти непоганих результатів навіть без спеціальної підготовки.Існує слух, що в лабіринт з поганими намірами потрапити не можна. 
Нерідко бували ситуації, коли люди кружляли навколо цього місця, але ніяк не могли знайти до нього дорогу (хоча зараз то вона виділена спеціальним покажчиком і стрічками, розвішеними по деревах і кущах). А ось якщо помисли людини чисті, то дорога в лабіринт знайдеться сама собою.З давніх-давен вважалося, що людина в такому місці може не тільки зарядитися позитивною енергією, а й відкрити в собі небачені раніше можливості, таланти, миттєво усвідомити щось дуже важливе для себе або отримати відповідь на довго мучить питання. Всього в Миколаївському лабіринті 11 кіл, після проходження яких людина повинна встати на центральний доленосний камінь. Це можна зробити навіть без якоїсь серйозної настройки на що або - просто мовчки, бажано на самоті послідовно пройти по лабіринту з доріжок і, вставши на центральному плоскому камені, пропустити через себе лучан енергію і силу. Для багатьох прохід через лабіринт закінчиться просто зняттям стресового стану і відчуттям комфорту і спокою. А для деяких злиття з енергіями землі може поміняти всю їхню долю, адже вважається, що людина, яка увійшла в лабіринт і дійшов до його серця, ніколи не вийде з нього колишнім.

Немає коментарів:

Дописати коментар