понеділок, 17 грудня 2018 р.

Баскетбольний турнір пам'яті О.В.Ковтуна



14 грудня 2018 року в спортивній залі Осипенківської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов черговий, п’ятий за ліком турнір пам’яті О.В. Ковтуна – директора школи. В якому взяли участь чотири команди дівчат середньої вікової групи: Осипенківська і Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ. ст. (Осипенківської сільської ради), Андріївська РСШ (Бердянської РДА)  та Троїцька ЗОШ І-ІІІ ст. (Берестівської ОТГ).


Турнір пройшов в дружній спортивній атмосфері. Організатори якого сподіваються, що він залишить в пам’яті учасників, вболівальників та гостей спогади про людину, яка жила серед нас і сіяла добре, розумне, вічне та любила дітей.  Тридцять два його учасників отримали безцінний досвід і незабутні емоції.
Незважаючи на юність і бажання перемагати, у неймовірному за напруженням протистоянні в першій грі перемогу здобули андріївські дівчата з рахунком 21:0. Вони були набагато сильнішими за своїх суперників – новопетрівських дівчат.



Друга гра між осипенківськими  та троїцькими дівчатами закінчилася з рахунком 42:0 -  досвід та відчуття командної гри взяв своє на користь  дівчат Осипенківської школи. У грі за 3-4 місця між командами Троїцької ЗОШ та Новопетрівської ЗОШ, перемогли новопетрівські дівчата, з рахунком  8:6. Четверта гра  між осипенківськими та андріївськими дівчатами за 1-2 місце, закінчилася з рахунком 21:4, на користь команди Осипенківської школи. 

 Кращою серед  кидання штрафних кидків визнано – Коваль Валерію, а гравцем – Проценко Ілону(учениці Осипенківської ЗОШ). Всі учасники турніру нагородженні грамотами, медалями, призами. Головний Кубок  імені О.В. Ковтуна в осипенківських дівчат.

Наші вітання!










Немає коментарів:

Дописати коментар