пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

Змагання по міні-футболу в залік 2-ї спартакіади серед учнів Осипенківської сільської ради.


Змагання  по міні-футболу
в залік 2-ї спартакіади серед учнів Осипенківської сільської ради.

11 жовтня 2018 року на спортивному майданчику Новопетрівської ЗОШ  згідно календаря 2-ї спартакіади учнів Осипенківської сільської ради відбулися змагання з міні-футболу. На змагання прибули юні футболісти з п’яти шкіл громади. Команди шкіл І-ІІІ ступенів та школи І-ІІ ступенів змагались окремо.

                                                                       


Цікавим виявився матч між старопетрівськими та бердянськими футболістами.  Основний час закінчився при нічийному результаті, згідно положення були пробиті пенальті. Для визначення переможця довелось пробивати по 12 ударів! В підсумку перемогу святкували бердянські юнаки.









                                                                     

Серед шкіл І-ІІІ ступенів не було рівних, як і в минулому році, новопетрівським футболістам. Вони впевнено переграли своїх суперників. А футболісти з Червоного Поля у запеклому протистоянні  перемогли футболістів з Осипенко та посіли друге місце.








                                                              

За підсумками змагань були визначені кращий воротар та кращий гравець. Ними стали Кошелєв Сергій, який утримав свої ворота сухими, та Лукач Вячеслав  з команди футболістів Новопетрівської команди.


Переможці та призери отримали грамоти  відділу освіти виконавчого комітету Осипенківської сільської ради.

           


Немає коментарів:

Дописати коментар