вівторок, 22 травня 2018 р.

Турнір на Кубок олімпійського чемпіона з гандболу Кушнірюка Сергія Георгійовича


Турнір
 на Кубок олімпійського чемпіона з гандболу
 Кушнірюка Сергія Георгійовича
21.05.2018
Турнір відбувся з  метою популяризації гри з гандболу   серед юнаків.
Урочисто привітали учасників турніру головний суддя М.П.Перетятько- директор Осипенківського ДЮКФП та організатор турніру- М.М.Захарченко. 
Першими на поле вийшли команди юнаків Осипенківської ЗОШ та Миколаївської ЗОШ. Учасники зіграли два тайми по 20 хвилин. З великою перевагою  забитих м’ячів 17:4  перемогли  миколаївські юнаки. Другими змагалися команди новопетрівських і миколаївських юнаків. Обидві команди сильні, та перемогли господарі поля,з рахунком 10:5. Третя гра між осипенківськими і новопетрівськими юнаками закінчилася з рахунком 7:0, на користь команди Новопетрівської школи. 
Команди турніру нагороджені грамотами, медалями і солодкими призами.В нагородженні взяв участь О.С.Макаревич - начальник   відділу освіти,культури і туризму,молоді та спорту Бердянської РДА. Визнаний кращий гравець - Чернобров Владислав (учень 11  класу  Миколаївської ЗОШ) відзначений іменним Кубком. Також визнаний кращий воротар- Кошелев Сергій(учень 10 класу Новопетрівської ЗОШ) відзначений іменним Кубком. Головний Кубок турніру залишився у господарів. З чим ми їх і вітаємо!


Фотозвіт:


                   

  
                    

  
                    


Немає коментарів:

Дописати коментар