середа, 3 січня 2018 р.

Турнір до 25-річчя Збройних Сил України

Сьогодні ми проводимо волейбольний турнір до знаменної дати, до 25 річчя Збройних Сил України. В цьому залі зібралися кращі команди району-команда Осипенківського ДЮКФП-Осипенківської сільської ради, волейбольна команд Новопетрівської с/р і команда Червонопільської с/р.
На передодні об’єднання громад ці команди будуть змагання, щоб підтримати цей вибір, цей крок вперед. Це відбудеться вперше. А першим завжди нелегко. Надалі, я так думаю, що у нас буде збірна команда від Осипенківської громади, і ми будемо змагатися з Берестівською, Андрівською громадами і т.д. Хочеться побажати всім учасникам цього турніру – здоров’я, злагоди в ваших родинах і головне мирного неба, і нехай переможе сильніший.
На нашому турнірі присутні почесні гості: голова районної адміністрації Молодецький Роман Феліксович, частий гість наших турнірів Токарєва Алла Дмитрівна, від відділу Туризму, молоді та спорту райдержадміністрації Макаревич Олександр Степанович та Малярчук Ірина Олександрівна, а також господар цього спортзалу, який завжди радий вітати гостей – Тарасенко Ігор Володимирович.
Турнір відбувся при підтримці спонсорської допомоги Смаги Валентина Івановича.

Немає коментарів:

Дописати коментар